man vill bara dö!

Hej, vi har åkt köpt en kattunge och den är så söt att man bara vill dö! :D Här får ni en bild!

Flytt!

Hej, nu håller jag på springer omkring i hela huset för att se att jag inte har glömt något. Jag håller på packar för jag ska flytta idag :D Gud jag är så taggad och nervös. Fast självklart kommer jag åka hem ibland för jag har ju träningar här. Men dom flest dagar kommer jag tillbringa i min lägenhet! Jag är också sjukt taggad till att börja frisör imorgon :D jag har redan träffat några av mina klasskompisar och dom är hur trevliga och roliga som helst! Men nu hinner jag inte sitta vid datorn längre. Bloggar nog mer ikväll! :D
Ha en trevlig eftermiddag/kväll alla!



ewelinus&pernillus

Hej, jag sitter i min lägenhet med ewelina och bajsar! Vi sitter och väntar på min lilla pojke men vi tänker inte släppa in han för han ska bli blöt! puss!





Vi vet att ni älskar oss!

rööött!

Hej, jag var och färgade mitt hår rött idag! :D Blev faktiskt ganska nöjd. Ni får gärna säga hur ni tycker det blev! :) 




Så blev det!

nervös

Hej, jag är sjukt taggad till imorgon men också lite nervös. Hoppas allt blir bra. Ni får se vad jag har gjort imorgon! :) 
Ha en mysig natt alla!

so you do

Hej, jag har varit med min pojkvän idag och igår så därför ingen tid för datorn. Idag har jag även spelat match och det gick väl bra vi vann med 14-1 ;) Men gudars vad varmt det var att springa omkring på den där planen idag, usch usch. 
Nu sitter jag framför tv:en och kollar på någon gammal film med familjen. Vi har även haft en mysig kväll med kräftor och annat gott. Nu ska jag tjocka ner mig i soffan med lite godis. 
Hoppas ni har haft en superduper dag!




Jag och min underbara pojkvän!

Ja, jag vet!

Hej, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men här kommer ett inlägg.
Igår hade jag en jätte mysig dag/kväll med Stina, Maja, Linnea och Josefin. Vi börja med att spela minigolf och sedan drog vi hem till Stina (som bor i det snyggaste och största hur jag någonsin sett!) där vi käkade tacos, godis, chips och kollade på film. Stinas lillebror kan va en av dom sötaste jag har sett, han servade oss hela kvällen. 
Det var extra kul att träffa tjejerna för att Stina, Maja och Josefin ska gå i samma klass som mig på gymnasiet. 
Men om jag ska berätta lite om idag så har det ju inte hänt mycket, jag ligger och kollar på Desperate Housewives (R). 
Men ha en bra dag alla!

Sminktips 3

Färger som framhäver blå ögon: GUL, ORANGE och RÖTT eller för den som vill ha lite mer diskreta färger är det ungefär lika som för gröna ögon GULD, BRONZE och BRUNT

 

Tips på skuggor:

"Ra" från Make Up Store 135kr

"Neo-orange" från MAC ca 130kr

"Rostbrun/ljusbrun" från Nouba 225kr

"Butternut" från ELF Cosmetics 18.30kr

 

/Pernilla


Sminktips 2

Nu färger som framhäver er brunögda: BLÅTT och GRÖNT!

Kom ihåg att det här bara är tips på hur ni kan framhäva er ögonfärg, inte som man SKA ha ;)

 

Tips på skuggor:

"Coctail" från Make Up Store 135kr
"City Jungle" från Make Up Store 140kr
"Light & Shade Eye Shadow" från IsaDora 99kr

/Pernilla

Sminktips

Det finns inget rätt eller fel vad gäller ögonskuggor men här kommer lite tips på vilka färger som framhäver din egen ögonfärg och det är ju alltid snyggt! Vad som menas med att en del färger framhäver andra är att de är varandras kontraster. På många mobiler och kameror finns en effekt som heter negativ, den visar de egentliga färgernas kontraster. Så ett tips är att checka med negativen för att se kontrastfärgerna! Men tänk på att ju starkare färg du kollar på desto starkare blir negativen ;)

 

Färger som framhäver gröna ögon: LILA och ROSA eller för en lite mer naturlig look GULD, BRONZE och BRUNT

 

Tips på skuggor:

"Latin" från Make Up Store 135kr

“Eye Shadow Quartet” från IsaDora ca 115kr


“Bronze” från Make Up Store 140kr

“Butternut” från ELF Cosmetics 18.30kr

 

 

 


Breakeven

Hej, idag har jag inte gjort mycket. Jag har varit väldigt trött för igår kollade jag, min syster och hennes kompis på en jätte läskig skräckis så jag kunde inte sova inatt hihi. Om jag visste hur läskig den var hade jag nog hoppat över och kollat på något tecknat ist ;)
Nu ska jag snart åka iväg till Gävle och ha en riktigt mysig kväll/natt med min underbara pojkvän. Det blir nog film, godis och massa pussar! Men nu ska vi åka iväg, ha en bra dag!



Så här ser jag ut idag.

Gävle next!

Hej, nu ska jag och min syster dra in till Gävle för att uträtta några ärenden ;) Senare ska jag till Nina och Håkan för lite kräftkalas. Hinner inte skriva mer nu men ha en bra dag! :)




Jag just nu.
Förlåt för dålig bild men ha lite bråttom.



Tårtkalas och massa grattis!

Hej, förlåt att jag har vart så dålig på att uppdatera.. men igår var det ingen rolig dag så jag hade ingen lust att skriva. 
Men idag är det en rolig och glad dag för idag fyller min pappa år :D Jag och min syster håller just nu på att göra en supergod tårta med massa jordgubbar. Ja, ni kan ju fatta vad jag ska göra idag ;) fira pappsen hela daaaaagen! Nu måste jag fortsätta fixelifixa :D Ha en underbar dag! :)


jobba...

Idag ska jag jobba. Hej då!

Mys med min fru!

Hej, jag ligger ute och försöker fånga upp varenda solstråle, man har ju tappat nästan all färg nu när det har vart så dåligt väder. Därför lär man passa på vid det allra minsta tillfälle! 
Idag skulle jag in till Gävle med min syster men jag vaknade för sent så jag fick hoppa över det idag, men istället kommer min fru Frida hit :D Vi tänkte bara kolla på film, prata lite tjejsnack och äta massa chips och godis! 
Senare ikväll har jag fotbollsträning, jag ska försöka vara med fast min hals spökar men man får väl ta det lugnt. 
Ha en trevlig dag alla underbara läsare! :)



En bild på mig och min älskade syster från när vi var på Mallis

Highway man

Eftersom jag har vart så dålig på att uppdatera så får ni ett till litet och kort inlägg. Tänkte bara lägga ut en bild på hur jag ser ut idag :)
Haha ja som sagt ett VÄLDIGT kort inlägg ;)




Love and games

Hej, min lilla pojkvän har vart hos mig igår och idag så det är därför jag inte suttit vid datorn :) efter han åkte hem drog jag på fotbollsmatch, jag skulle också spelat men jag har åkt på någon konstig hals grej så tyvärr fick jag sitta och heja på, men det är ju någon som ska göra det också ;)
Nu ska jag käka lite mat och krypa ner i soffan!







No I can't take one more step towards you Cause all that's waiting is regret

Hej, varför är det så att man alltid vaknar FÖR tidigt när man sover med kompisarna? Jo kanske för att Hannih ställer klockan på 10... Men men, nu ska vi käka lite frukost. Byebye!

/Pernilla

!



Så jävla grymt!

RSS 2.0