Just for KRISTIN!

Hej, det här inlägget är speciellt för Kristin för att hon är så bäst!
Här kommer lite mer bilder från idag.

















/Pernilla



Spårat på random mexican place

Hej, nu sitter jag, Hannih, Frida och Hedda hemma hos Kristin :) Vi kollar på family guy maraton, äter massa godis och bloggar ;) Vi har haft så sjukt kul och mysigt idag och ni kommer få se jätte mycket bilder från kvällen. Redan nu får ni se när några :) 


Kristin Linnea Hannih



Min mat



Jag Kristin Linnea Hannih Hedda



Vi fick en ny kompis där också ;)



Maten var supergod





HAHAHAHAH!



idolbild!











/Pernilla

Candy time

Hej, nu har jag kommit hem efter världens jobbigaste och blötaste jobbdag.. Gud va man bara längtade tillbaka till sin säng när man stod där i regnet. Men jag ska få ledigt i 3 dagar så det blir riktigt skönt.
Nu ligger jag och taggar upp för ikväll. Det ska blir sjukt roligt och mysigt! :) Bilder och uppdatering från kvällen kommer ni få :) Men nu ska jag mysa ner mig framför en bra film och äta lite godis hihi :)


/Pernilla

Trött tjej HEj!

Hej, det här blir ett kort inlägg. Jag kom precis hem från lagets fotbolls läger. Vi hade sjukt kul och jag hade lätt sovit över om jag inte hade behövt jobba imorgon bitti. Men nu måste jag sova för att orka med morgon dagen som kommer innehålla jobb, ut och äta på restaurang med bästa tjejerna och ha allmänt mysig kväll/natt :) 


/Pernilla

Shopping


Hej, ja den här morgonen började ju inte alls som räknat.. Jag gick upp kl 7, skulle iväg och jobba till 8 men när jag kom dit så visade det sig att vi INTE skulle jobba idag för det var så dåligt väder. Då blir man ju så j*vla pigg... Men när jag kom hem gick jag och sov igen så det var väl ett litet plus.
Här kommer iaf bilder på det jag shoppade när jag var i Stockholm!


Köpt på monki




Köpt på Weekday

Förstoring på bilden ovan!

Köpt på Mango



Köpt på H&M



/Pernilla

strawberry swing

Hej, nu ska jag iväg och jobba, jag ska plocka jordgubbar i det här fina vädret. Men nä jag ska inte klaga, jobbet ger ju pengar ;) Förlåt att jag inte har lagt upp några bilder men min kamera fick fnatt, men nu funkar den så bilder kommer sen! Nu har jag lite bråttom så vi hörs sen.

/Pernilla

one tree hill maraton

Hej, jag har precis vaknat eller vaknat och vaknat. Jag ligger mer som en död sill framför tv:n och kollar på oth.
Idag är det en riktig slapp dag iaf tills ikväll då är det träning som gäller.
Jag lägger ut lite bilder på vad jag shoppade när jag var i Stockholm här om dagen lite senare :) Men nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting!


/Pernilla

hope you like it

Hej, jag heter Pernilla och jag hade tänkt börja blogga här. Jag ska börja på frisör gymnasium så min blogg kommer handla om just det, hår ;) haha nej då inte bara, den kommer handla om hår, smink, kläder, mitt liv osv. Jag ska försöka ge så många bra tips som möjligt! :) Jag ska försöka hålla ett löfte om att uppdatera MINST en gång om dagen om inte fler. Hoppas ni kommer tycka om min blogg och läsa den i fortsättningen!


/Pernilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0