26/1

TJEEENA MITTBENA! 
Idag hade vi form och färglära och det var faktiskt kul och intressant. Jag slutade 11.30 så åkte till min syster och hennes kompis som satt på Max för vi skulle sen dra vidare på nån sak där vi skulle bli sminkade så tjejen fick tre bilder till sin portfolio. Ja men du sen åkte vi runt och virra runt i hela Gävle. När jag kom hem till lägenheten följde min syster med och hon ligger och sover kul tjej, aja jag har iaf diskat sjuuuukt mycket och fixat tvätt och städat så nu sitter jag helt slut på sängen och funderar på att käka muffins. HARE BRA!
Här kommer en bild på min klass bara för jag vet att det är så tråkigt att inte ha bilder i ett inlägg.

25/1

HEJ! Idag har vi frisörteknik och idrott så ska inte släpa med en onödig dator. Meeeeeeen jag skriver väl senare! :)

24/1

Tjenare! Den här dagen har jag vaknat upp i Ockelbo, åkt tåg till gävle, åkt buss till skolan haha. Där började vi med frisörteknik vilket är skoj MEN SEN hade vi fucking svenska och då skrev vi tre olika filmrecensioner till samma film och hur lätt är det då?!? Tre timmar i streck satt jag med det där och blev ändå inte klar woho.. Men nu sitter jag hungrig i min lägenhet så jag funderar på att göra lite mat. HÖRSHEJ!
(jag vet att det är tråkigt att läsa en blogg utan bilder men har tyvärr inga bilder på den här datorn så ni får stå ut)

back on track

Jäklar vilken lust jag fick att börja blogga igen! Jag lovar inte 10000 inlägg om dagen, men uppdatera kommer jag göra varje dag iaf. Eftersom vi jobbar med datorn varje dag i skolan så kommer det nog inte bli så svårt. 
Hoppas ni vill följa mitt liv från och med nu! :D

RSS 2.0